Architecture, Inspiration, Photography
La Lucia by SAOTA and Antoni Associates
5 years ago

La Lucia by SAOTA and Antoni Associates

La Lucia by SAOTA and Antoni Associates

Cape Town-based studio SAOTA Architects has recently completed the La Lucia residence in collaboration with interior design studio Antoni Associates. This modern holiday beach house is located on the North Coast of the KwaZulu Natal province in South Africa. The building has been sensitively designed to gently nestle between protected milkwood trees, in an area that has strict environmental controls.

The Interiors by Antoni Associates express simplicity and restraint while making the home comfortable and cozy. The ground level can be enjoyed as one continuous space or arranged into more individual and private spaces. The entire room opens to a sea-facing pool deck and garden to the west of the structure. The screens, inspired by the milkwood trees, create the home’s signature. Take a look!

View Towards the South

Entry

side of the dwelling

Combined Living Space

living room

Stairway

Combined Living Space at Dusk

Bathroom

Pool Design

night view

via:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *