Architecture, News
Experimentarium Science Center
5 years ago

Experimentarium Science Center by CEBRA

Experimentarium Science Center

Danish designers CEBRA won an international design competition to convert an old water bottling plant into an exciting new science center in Copenhagen. The project aims to modernize and create a flexible contemporary framework that provides a congenial spatial setting for diverse exhibitions and educational activities.

The 320,000 sqf project is organized with great attention to crafting an extensive internal synergy that defines the dynamic and active interior. Named the Experimentarium Science Centre, the building will also contain conference centre, a large exhibition hall, a 400-seat lecture hall, a botanical roof garden and accommodations for learning, innovation and research.

Exterior East view

Entrance

Exterior view South East

Cafeteria

Atrium's double helix Stairway

Roof garden outdoor area

Elevation

Via:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *